12 juni: workshop essentiële oliën

Gepubliceerd op: 18-05-2018

Enkele maanden geleden ben ik in contact gekomen met de essentiële oliën van DoTERRA, het begin van een interessante ontdekkingsreis over de wijsheid van de natuur en onze gezondheid. De oliën helpen mij bij emotionele uitdagingen, fysieke kwaaltjes, beter slapen, concentreren en meer. Door de eeuwen heen zijn essentiële oliën in allerlei culturen toegepast vanwege hun medicinale, therapeutische en ceremoniële werking.

Workshop essentiele oliën

Wil je de puurheid van de oliën ervaren en de mogelijkheden voor jouw gezondheid en welzijn ontdekken?

Op dinsdag 12 juni geeft Kirsten van Lierop een presentatie / workshop in mijn praktijk in Vught, van 19.30 tot 21.00 uur.
Aanmelden: stuur een mailtje naar cecile@soulide.nl of bel 0610944807.

Donderdag 24 mei geeft Kirsten deze presentatie / workshop in het Vicki Brownhuis in den Bosch, ook van 19.30 tot 21.00.
Info en aanmelden (niet noodzakelijk)

Meer informatie over Kirsten

Je kunt ook kennismaken met de DoTERRA oliën middels een Aroma Touch behandeling. Dit is een zachte en ontspannende massage met acht verschillende oliën op de rug en de voeten. De massage heeft als doel het zenuwstelsel in evenwicht te brengen en draagt bij aan vermindering van stressklachten, versterken van het immuunsysteem, oplossen van ontstekingen en het herstellen van de natuurlijke balans in het lichaam. De massage duurt ongeveer 45 minuten en is een weldaad voor lichaam en geest.

Kennismakingsaanbod: € 45,- Bel of mail me als je een afspraak wil maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *