Over Soulide

cecile-2013Soulide te Vught begeleidt mensen bij hun persoonlijke en professionele groei met aandacht voor succes én bezieling. 

Cecile Collaris
Mensen begeleiden om het beste uit zichzelf te halen en een antwoord vinden op dat wat tegen zit, dat is de rode draad in mijn werk en mijn leven. In mijn eerste baan als opbouwwerkster in een wijk werkte ik met passie om de bewoners assertiever te maken en het leefklimaat te verbeteren. Enkele jaren later werd ik teamleidster, gevolgd door diverse leidinggevende- en directiefuncties. Ik volgde managementcursussen en een marketingopleiding. Ik genoot van het vormgeven van veranderingsprocessen in organisaties en besteedde daarbij vooral aandacht aan de ontwikkeling van medewerkers.  In 1999 werd ik geconfronteerd met borstkanker. Ik was net met een eigen bedrijf gestart en had twee kleine kinderen. De behandeling was zwaar en het heeft me een aantal jaren gekost om mezelf, mijn gezin en mijn werk weer op de rails te krijgen. Nú kan ik zeggen dat de ziekte mijn leven ingrijpend heeft veranderd en dat ik daar erg blij mee ben. Ik ben me bewuster van waar het in het leven voor mij werkelijk om gaat en leef meer vanuit bezieling dan voorheen.