Wat klanten zeggen

ODC-Test

‘ODC test: een wonderlijke test. Zonder ellenlange vragenlijsten ontving ik na het invullen een rapportage die, naast bevestiging, ook nieuwe inzichten bood en me heeft geholpen in mijn re integratieproces. De uitleg van Cecile was zeer verhelderend. Ik heb nu beter in beeld wat mijn oorspronkelijke kracht is en wat ik me in de loop van de jaren eigen heb gemaakt. Ik weet nu beter wat haalbaar is om verder te ontwikkelen en welke dingen, die ik ergens best zou willen leren en die van me gevraagd worden, echt niet bij mij horen en me kunnen opbreken. Dit was voor mij een steuntje in de rug om dit met zelfvertrouwen bij mijn werkgever aan te kaarten.’
Maaike (consultant)

De ODC test was interessant om te doen. De resultaten gaven me meer inzicht in mezelf; waar mijn sterke kanten liggen, wat bij me past en wat niet. En ook: waar ik me nog (relatief eenvoudig) op zou kunnen ontwikkelen. Met de uitslag kan ik beter mijn werksituatie beoordelen en dat is voor mij zeer waardevol.
Annet (teamcoördinator)

In een coachingstraject, op zoek naar mijn missie en ambitie, vulde ik onlangs de ODC in. Het persoonlijke gesprek waarin de resultaten werden besproken heb ik als veilig, empatisch en betrokken ervaren. De resultaten, weergegeven in een tabel en een heldere schriftelijke uitleg, waren verhelderend. Puzzelstukjes vielen op de plaats. Wat me erg aanspreekt is de insteek om vooral te gaan focussen op de competenties die nog ontwikkelbaar zijn en waar je energie van krijgt!
Babette (psycholoog)

Het ODC onderzoek is een boeiende manier om middels archetypen te weten te komen hoe mijn talenten het best tot zijn recht kunnen komen. Door de goed gedoseerde hoeveelheid herkenbare en bruikbare informatie over het wezenlijke aspect wat in mezelf woont, kan ik makkelijker verbanden leggen tussen veel van mijn keuzes op relationeel- en werkgebied. Cecile biedt daarbij onmisbare vakkundige ondersteuning door mijn huidige situatie helder te krijgen, alvorens de test resultaten door te nemen. Dankjewel  Cecile,voor het inzichtelijk maken van deze boeiende en praktisch bruikbare capaciteiten die in mij aanwezig zijn.
Eelke

Werken bij tegenslag:

Cecile heeft me erg fijn ondersteund in mijn re-integratieproces, waardoor mijn werk en ik, zeer tevreden zijn. Ze is voor mij een belangrijk klankbord geweest, in gevallen waarin ik tegen mijn grenzen en overtuigingen aanliep. Ik kan haar van harte aanbevelen.
Jolanda (logistiek manager)

De ademhalingsoefeningen tijdens de sessies, de gesprekken en de werkopdrachten hebben mij geholpen dat ik mijn rust weer gevonden heb. Ik heb geleerd om meer te luisteren naar mijn lichaam en daarop te reageren in plaats van te denken in vaste patronen die juist de problemen kunnen veroorzaken en versterken. Na afloop van iedere sessie voelde ik me lichamelijk en psychisch sterker. Cecile was meelevend, geduldig, serieus en had een enorm inlevingsvermogen.
Tica (consulent)

Ik heb geleerd wat mijn grenzen zijn, hoe ik die moet aangeven en bewaken. Ik heb meer inzicht gekregen in wat ik aankan en geleerd mijn energie te verdelen.
Ellen (verpleegkundige)

Ik heb dankzij de gesprekken weer vertrouwen gekregen in de toekomst. Fijn dat je bij mijn eindgesprek aanwezig was.
Kirsten (pedagogisch medewerkster)

spoor

Cecile heeft me laten ondervinden dat oude methodes niet meer de oplossingen zijn bij heftige gebeurtenissen zoals kanker. Ze beschikt over een brede bagage om deze processen te ondersteunen. Ik bewonder haar geduld en vermogen om de juiste balans te vinden in mee bewegen en sturen.
Annelies (manager)

Nooit gedacht om eerder te stoppen met werken, het was een zwaar traject van afscheid nemen, maar nu ben ik blij. De ondersteuning van Cecile gaf me het gevoel er niet alleen voor te staan. Ook haar aanwezigheid bij het bespreken van de zakelijke aspecten met mijn werkgever was waardevol.
Henny (coördinator zorginstelling)

Groei in werk:

‘Het ontdekken van mijn enneagramtype heeft mij geleerd dat mijn kijk op de wereld niet dé waarheid is. Iedereen leeft onder andere vanuit zijn enneagramtype in een eigen werkelijkheid. Het heeft me bewust gemaakt van mijn valkuilen, maar ook van mijn kwaliteiten. Dit helpt me om mezelf beter te accepteren en te waarderen en minder stress te ervaren in mijn werk.Het enneagram is veel meer dan de negen types. Er zit een enorme gelaagdheid in, waardoor ik mezelf en de rollen die ik speel steeds beter heb leren kennen. Bijvoorbeeld in relatie tot de ander, in een team en in mijn gezin. Omdat ik me hiervan bewust ben, kan ik vaker kiezen hoe ik wil reageren op situaties en heb ik minder het gevoel dat de dingen me overkomen.
De kaartjes die Cecile me heeft laten maken, herinneren me steeds weer aan mijn valkuilen en ankers. Dat helpt.’

Reinou (leerkracht)

Je hebt mij veel inzichten gegeven in mijzelf door de diversiteit aan oefeningen. Ik vond het bewust worden wat mijn lichaam voelt bij wat ik denk echt een openbaring.
Fleur (office manager)

Cecile heeft veel methodieken die ik leuk vond om te doen en die veel inzicht gaven. Ik zie nu waar het vandaan komt dat ik me voel en gedraag zoals ik doe en hoe ik mezelf heb tegen gewerkt.
Nele (maatschappelijk werkster)

Door de scherpzinnige vragen hielp Cecile mij om complexe (relationele) zaken te ontwarren en om vervolgens een aanpak te bedenken. Haar betrokkenheid, warmte en respectvolle benadering maakte dat ik me veilig en prettig heb gevoeld.

Lydia (zelfstandig beleidsadviseur)

Cecile heeft me laten stil staan en zien hoe ik reageer. Dit maakt dat ik ook kan kiezen anders te reageren of terug te komen op mijn reactie. Het is alsof er een andere toon of kleur bij gekomen is waardoor ik meer in evenwicht ben.
Suzanne (maatschappelijk werkster)

Cogmed werkgeheugentraining:

De Cogmed werkgeheugentraining is intensief en vermoeiend, maar ik zie vooruitgang in het opnemen van informatie en soms ben ik verrast door mijn eigen kunnen. Door de training heb ik beter inzicht gekregen in de probleemgebieden in mijn brein. Hierdoor begreep ik eindelijk waarom ik gesprekken soms niet kon volgen. Dat begrip voor mezelf voelde als een opluchting. Ik ben nu minder snel moe van de oefeningen, maar herstel in het dagelijks leven ook sneller van mijn vermoeidheid na een gesprek. Ik merk niet alleen verbetering van de werking van mijn hersenen, maar krijg daarnaast ook inzicht in hoe ik reageer als iets niet lukt. Langzaam maar zeker leer ik waar mijn grenzen en mijn mogelijkheden liggen en hoe ik balans kan vinden tussen mild en streng zijn voor mezelf. Ik begin ook  steeds meer kansen te zien en er plezier in te krijgen om mijn hersenen uit te dagen met situaties in het dagelijks leven.
Marjo (docent)

Ik heb een goede vakantie gehad. Heb boeken gelezen, gepuzzeld en hele dagen door de stad geslenterd. Kortom nieuwe mijlpalen bereikt. Ik kijk uit naar de start van het schooljaar, eindelijk weer mijn eigen klas.
Lidy (leerkracht)

De training was soms saai en kostte veel tijd, maar ik ben zoveel vooruitgegaan dat ik me geen zorgen hoef te maken over overgaan. Huiswerk maken kost me nu minder moeite. Mijn contact met leraren is ook verbeterd.
Luka (scholier)