Bondgirls: vechtlust en gezelligheid

Gepubliceerd op: 08-10-2015

Flyer Bondgirls Vicky BrownhuisIn het Vicki Brownhuis in Den Bosch zal ik binnenkort begeleiding bieden tijdens de opstart van een lotgenotengroep voor jonge vrouwen met kanker: de Bondgirls. Jonge vrouwen lopen door kanker tegen problemen aan op het gebied van werk, gezin, relatie, vruchtbaarheid, omgang met vriendinnen enz. Verbonden door vechtlust, stoerheid en helaas ook ziekte vormen de Bondgirls een netwerk van steun voor elkaar. De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op 19 oktober.

Vechtlust
Speciaal voor jonge vrouwen tot 45 jaar die kanker hebben (gehad), is er iedere maand een bijeenkomst. Je kunt dan kennismaken met jonge vrouwen die  verbonden zijn door hun vechtlust, stoerheid, kracht en helaas ook ziekte. De Bondgirls vormen een netwerk van steun voor elkaar.

Gezelligheid
Jonge vrouwen lopen door kanker vaak tegen problemen aan die lastig met leeftijdsgenoten te bespreken zijn. Bij de Bondgirls vind je naast gezelligheid ook een luisterend oor. We bespreken thema’s en organiseren activiteiten en delen tips over het omgaan met ongemakken van kanker. Dit kan je helpen om, ondanks ziekte, opnieuw in je kracht te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *