ODC Test

ODCDe ODC-meting brengt natuurlijke talenten en onbewuste drijfveren in kaart. De uitslag laat zien welke eigenschappen écht bij iemand passen en welke minder. Daarnaast wordt duidelijk welke competenties goed ontwikkelbaar zijn en welke minder of niet.

Bij loopbaan- en leiderschapsontwikkeling geeft de ODC-meting inzicht in valkuilen en ontwikkelkansen en hoe daar effectief richting aan te geven. Bij re-integratie na ziekte of bij stressklachten luistert het nauw dat werkzaamheden aansluiten bij natuurlijke capaciteiten. Deze meting uitermate geschikt om kansen en valkuilen in kaart te brengen.

De ODC-meting is gebaseerd op het werk van de Zwitserse psychiater en psycholoog Carl Gustav Jung. In zijn visie wordt ons gedrag gedreven door onbewuste patronen die doorgaans op jonge leeftijd zijn ontstaan. Zie voor meer informatie de ODC factsheet en www.odincompany.com.

De meting start met het invullen van een online test gevolgd door een analyse en feedbacksessie van 2 uur. Daarna ontvangt u een uitgebreide rapportage.

Tarieven ODC meting
Test, analyse, feedbacksessie van 2 uur en uitgebreide rapportage
Zakelijk: € 395,- ex btw
Particulier: € 395,- incl btw


Reacties

‘ODC test: een wonderlijke test. Zonder ellenlange vragenlijsten ontving ik na het invullen een rapportage die, naast bevestiging, ook nieuwe inzichten bood en me heeft geholpen in mijn re integratieproces. De uitleg van Cecile was zeer verhelderend. Ik heb nu beter in beeld wat mijn oorspronkelijke kracht is en wat ik me in de loop van de jaren eigen heb gemaakt. Ik weet nu beter wat haalbaar is om verder te ontwikkelen en welke dingen, die ik ergens best zou willen leren en die van me gevraagd worden, echt niet bij mij horen en me kunnen opbreken. Dit was voor mij een steuntje in de rug om dit met zelfvertrouwen bij mijn werkgever aan te kaarten.’
Maaike (consultant)

De ODC test was interessant om te doen. De resultaten gaven me meer inzicht in mezelf; waar mijn sterke kanten liggen, wat bij me past en wat niet. En ook: waar ik me nog (relatief eenvoudig) op zou kunnen ontwikkelen. Met de uitslag kan ik beter mijn werksituatie beoordelen en dat is voor mij zeer waardevol.
Annet (teamcoördinator)

In een coachingstraject, op zoek naar mijn missie en ambitie, vulde ik onlangs de ODC in. Het persoonlijke gesprek waarin de resultaten werden besproken heb ik als veilig, empatisch en betrokken ervaren. De resultaten, weergegeven in een tabel en een heldere schriftelijke uitleg, waren verhelderend. Puzzelstukjes vielen op de plaats. Wat me erg aanspreekt is de insteek om vooral te gaan focussen op de competenties die nog ontwikkelbaar zijn en waar je energie van krijgt!
Babette (psycholoog)

Het ODC onderzoek is een boeiende manier om middels archetypen te weten te komen hoe mijn talenten het best tot zijn recht kunnen komen. Door de goed gedoseerde hoeveelheid herkenbare en bruikbare informatie over het wezenlijke aspect wat in mezelf woont, kan ik makkelijker verbanden leggen tussen veel van mijn keuzes op relationeel- en werkgebied. Cecile biedt daarbij onmisbare vakkundige ondersteuning door mijn huidige situatie helder te krijgen, alvorens de test resultaten door te nemen. Dankjewel  Cecile,voor het inzichtelijk maken van deze boeiende en praktisch bruikbare capaciteiten die in mij aanwezig zijn.
Eelke